La Família Carmanyola

famili_camanola2La família Carmanyola és un espectacle d’animació teatral produït per “Sa Botiga de Buffon’s” i” Tucano entreniment” amb la posada en escena de la companyia “Los Guasones”.

La família Caramanyola és un divertit espectacle amb contingut ambiental. Els Carmanyola, està format per “es Papà” , un home gran un poc sord, i que li agrada sortir a sopar, sobretot si no ha de pagar un euro! i encara  millor si poc conèixer les fadrines del poble. “Sa filla”, una fadrina de mitjana edat, l’acompanya per tot els sopars. Tot comença quan a es presenten a qualsevol esdeveniment del poble, però preferentment als sopars, a més fa poc que han après a reciclar, ja que al seu poble “Palmanyola” els hi han posat la recollida selectiva, a més ara estan aprenent a reduir residus i són uns professionals dels sopars sostenibles, tot i que a “n’es papà” li costa una miqueta més. Ella a més és una fanàtica de les senalles i les carmanyoles. 

Si voleu conèixer més sobre la companyia “Los Guasones” i o sobre els seus productors com “Tucano entreteniment” o “Sa Botiga de Buffon’s”, podeu visitar els seus webs:

 

http://www.tucanoentreteniment.es/

http://www.sabotigadebuffons.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: